ΜΕΛΕΤΕΣ – ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ Π.ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Πυροσβεστήρες

Η εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία στις μελέτες για την έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων,  την έκδοση πιστοποιητικών πυρασφάλειας καθώς και την ανανέωση τους.

Είναι γνωστό ότι μία από τις πιο επίπονες και χρονοβόρες διαδικασίες είναι η έκδοση άδειας λειτουργίας καταστήματος και η έκδοση άδειας επιχείρησης ή καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Για να εκδοθεί μία τέτοια άδεια θα πρέπει να πληρούνται κάποιες προυποθέσεις οι οποίες ορίζονται από την νομοθεσία.

Η Firecheck αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες,  από την συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών, την έκδοση όλων των απαραιτήτων πιστοποιητικών και βεβαιώσεων , και την συνεργασία με τις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες έχοντας σαν βασικό στόχο την άμεση έκδοση των αδειών και φυσικά την διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα.

Mπορούμε να αναλάβουμε την  έκδοση αδειών για

Άδειες Λειτουργίας καταστημάτων που προσφέρουν υπηρεσίες Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ινστιτούτα αισθητικής και καλλωπισμού , κομμωτήρια, εργαστήρια δερματοστιξίας – tattoo )

Άδειες Λειτουργίας Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος ( μπάρ, καφετέριες, ψητοπωλεία,εστιατόρια, αναψυκτήρια , σνακ μπαρ , internet cafe , παντοπωλεία , οπωρολαχανοπωλεία , πρατήρια άρτου και ζαχαροπλαστικής, ταβέρνες )

Εργαστήρια Τροφίμων που υπάγονται στην Δ/ση Ανάπτυξης

Άλλες δραστηριότητες που απαιτούν Άδεια Λειτουργίας ( Εκπαιδευτήρια , Φροντιστήρια κ.α. )